Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn?

Stillingstittel

UX Designer

Arbeidsgiver

CARECO, på vegne av kunde

Sted

Trondheim

Søknadsfrist

Snarest

Kontakt

Kari Bach Henningsen
tlf +47 934 27 110
epost: kari@careco.no

På vegne av vår kunde søker vi en nytenkende UX-designer med stort driv, som kan omforme kundens behov til digitale løsninger.

Vår kundes løsninger er svært ettertraktede, de ekspanderer og trenger flere folk.

Bankverdenen er i rask endring gjennom digitalisering, hyppige endringer i kundeforventninger og nye regulatoriske krav. Hver dag løser våre utviklere, arkitekter, designere og andre spesialister utfordringer og skaper nye ideer som endrer hvordan banker virker og konkurrerer. Vår kunde kan love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.

Vår kundes avdeling i Trondheim utvikler brukervennlige løsninger som skal brukes av bankenes kunder, dvs Nettbank og Mobilbank for både privatkunder og bedriftskunder. De leverer APIer som bankene kan utnytte i en Open Banking-sammenheng. Avdelingen stillingen som UX designer tilhører består av over 100 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen produktutvikling, prosjektledelse, arkitektur, analyse, UX, utvikling og test.

Hvordan de jobber
Vår kunde har høye ambisjoner, og vil være ledende på teknologi. De er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må de være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår kunde sin arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber.

Vår kunde leverer samfunnskritiske systemer som forutsetter at produktene tilfredsstiller høye krav til kvalitet, ytelse og sikkerhet. Plattformen, som er basert på Java, JavaScript, iOS og Android, er fleksibel og dynamisk og leveres som ‘Software as a Service’ til banker i Norge og Sverige. Det største prosjektet for tiden er leveranse av komplett løsningsportefølje til en stor bank i Finland, noe som krever tilpasninger av løsningene og integrasjon med bankens egne løsninger.

Vår kunde sine produkter har høye krav til kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet, deriblant nye krav til universell utforming (WCAG 2.1). Du kommer til å jobbe i tett samarbeid med kunder, produktutviklere og vårt utviklingsteam. UX-designeren har en nøkkelrolle i et av flere kryssfunksjonelle utviklingsteam med ansvar for design av kundereiser og funksjonalitet.

Oppgavene til UX-designeren i et utviklingsteam er:

 • Utvikle skisser og prototyper i salgsprosesser og leveranseprosjekter
 • Designe gjenbrukbare komponenter basert på vårt design system
 • Designe brukervennlige skjermbilder for nettbank og mobilbank
 • Planlegge og gjennomføre brukertesting og innsiktsprosesser

Personlige egenskaper

 • Du er en god teamarbeider som deler kunnskap, og ønsker å utvikle deg selv og dine kollegaer
 • Du må også være i stand til å jobbe selvstendig og ha et eget driv
 • Du er god til å kommunisere muntlig, skriftlig og visuelt både med kunder og med kollegaer
 • Du er opptatt av både teknologi og sluttbrukerbehov
 • Du er liker å finne gode løsninger som gir verdi for våre banker og deres sluttbrukere

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse innen interaksjonsdesign
 • Kjennskap til verktøy som Figma, Jira og Wiki, er en fordel
 • Fint om du har bransjeerfaring fra bank og finans
 • Du må være god i norsk (eller annet skandinavisk språk) og engelsk, muntlig og skriftlig

Vår kunde tilbyr

 • Du vil ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom interne e-læringsplattformer og karriereprogrammer.
 • Har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.
 • Preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk.
 • Solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler til treningssentre
 • Bra folk å jobbe med, der ulik bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står sentralt

Høres dette ut som en stilling for deg?Ta gjerne kontakt med daglig leder og rekrutterer i CARECO, Kari Bach Henningsen, +47 934 27 110 for en konfidensiell prat om stillingen!